dimecres, de desembre 05, 2007

La raó del Xavi Paz

Molt bon dia molinencs i molinenques.

Ha estat una grata coincidència que avui, precisament a l’endemà de la visita de la ministra Carme Chacón a Molins de Rei, em toqués fer la raó del regidor. I dic que és una grata coincidència perquè decidir el tema i allò que us Rull explicar és molt fàcil.

Afloreixen sentiments col·lectius i alhora individuals. I per sobre de tots, l’alegria i satisfacció del treball ben fet. L’alegria perquè fos una ministra com la Carme Chacón qui visités Molins de Rei i el seu mercat municipal i pogués copsar la realitat del que hem aconseguit fer entre tots els molinencs i molinenques.

Alegria, també, perquè fos la ministra Carme Chacón, qui destaqués allò que ja havíem destacat els socialistes durant tot el temps. Per una banda, la importància del mercat com a eina dinamitzadora del comerç de la vila i com la gran oportunitat per rehabilitar el centre de la vila i poder guanyar un aparcament soterrat.

I per una altra banda, que destaqués, el fet que la unió de totes les forces polítiques municipals, és el que ha permès que, inclòs en els pitjors moments, fos possible la realització d’allò pel que estàvem treballant.

Sense estridències, tenint els objectius clars, amb discreció i sobretot amb lleialtat, els socialistes de Molins de Rei, hem fet la nostre feina i hem fet possible, juntament amb la resta de forces polítiques, que es fes realitat la subvenció de 2 milions d’euros del govern de l’Estat per a la rehabilitació del Mercat municipal.

D’aquesta manera podem observar al finalitzar el projecte del mercat, com de nou entre tots, hem aconseguit implicar a totes les administracions, donant el seu suport a la rehabilitació del mercat. Perquè com dèiem nosaltres en campanya, quan el projecte té qualitat, les administracions col·laboren. I l’Estat, en aquest cas, no ha estat menys; Zapatero i el seu equip de govern també han complert amb Molins de Rei.

I crec que és de justícia fer un reconeixement a tots aquells que han tingut responsabilitat en totes i cada una de les diferents fases de la rehabilitació del mercat. Tant en l’etapa anterior a l’any 2.000, Aixa com en l’etapa 2.000-2.003. I molt especialment al company i amic Cesc Castellana a qui tothom reconeix un paper clan en aconseguir el trasllat del mercat al mercat provisional, durant les obres del període 2.003-2.007.

Només amb l’esforç de tots i amb el treball de tots, és quan una ciutat com Molins de Rei, pot aconseguir fer realitat els seus projectes més ambiciosos i per altra banda més aviat escassos amb l’actual equip de govern municipal. El mateix equip de govern que previsiblement ens farà entrar al proper 2.008 sense pressupostos aprovats.

Molt bon dia Molins de Rei.