dimarts, de novembre 20, 2007

El treball dóna resultats

Amb una sensació de satisfacció complementada d’orgull, els socialistes podem afirmar que el govern Zapatero complirà els seus compromisos amb els molinencs i molinenques.

Finalment es complirà allò que es va aprovar en el pressupost del 2.007 (un cop rectificat l’acord del 2.005, que impedia la seva execució al llarg del 2.006).

Els socialistes veiem confirmada la nostre manera de fer; sense sorolls, sense grandiloqüències, sense exigències que es queden en no res; però amb la determinació de saber que és el que volíem i saber com s’havia d’aconseguir.

I en això, tampoc hem estat sols. És de justícia reconèixer que ha estat la unió de les forces polítiques de Molins de Rei, l’únic factor que en algun moment ha pogut tirar endavant i ha permès assolir allò que ens proposàvem.

Els socialistes sempre hem intentat sumar i fer el millor per Molins de Rei i aquest resultat ens reafirma en la nostre manera de fer.

El nou mercat de Molins de Rei i el seu finançament entre totes les administracions, ja és un fet. Temps tindrem d'analitzar la globalitat dels números i de demanar que aquestes subvencions de fora reinverteixin en els veritables protagonistes del Mercat, els paradistes i els usuaris del Mercat.

Així amb la satisfacció de la feina ben feta, esperarem la visita de la ministra Carme Chacon per tal que certifiqui la signatura del conveni, que ha de permetre que la subvenció del "ministerio de la vivenda" al Mercat de Molins de Rei, es faci realitat.