dimecres, de desembre 12, 2007

Contra Molins de Rei i contra Catalunya

Ja en l’article del passat dilluns destacava com de malament li havia sentat el Pont de la Puríssima als dirigents de CiU, arrel de les seves manifestacions del que ells consideraven prioritari per arribar a un acord de govern a Madrid, senzillament supedità aquest acord a l’estabilitat del Govern de Catalunya i a la decisió del poble català.

Però clar, totes les intuïcions es van confirmar el passat dilluns amb el veto als pressupostos generals de l’Estat, en l’apartat del "Ministerio de la Vivienda", dels representants de CiU al Senat.

És quan les preguntes venen a la ment amb força: estan en contra els representants de CiU del capítol d’inversions pactat per Catalunya? Estan en contra de les ajudes del Ministeri als joves per mitigar els seus problemes en l’accés a l’habitatge? Estan en contra de les ajudes als habitatges afectats per les obres de l’AVE? Estan en contra dels interessos dels catalans i les catalanes??

O el que pot ser pitjor, estan en contra de la subvenció del "Ministerio de la Vivienda" al Mercat Municipal de Molins de Rei, per complementar el que ha aportat aquest any 2.007??

Ai, ai, de nou les eleccions en l’horitzó ¡¡¡¡