dilluns, de març 12, 2007

III Convenció Municipal del PSC

Aquest cap de setmana he participat activament, junt amb altres companys i companyes de Molins de Rei, en la III Convenció Municipal del PSC que s’ha portat a terme a l’Hospitalet de Llobregat.

Mentre la dreta i la ultra dreta espanyola, i també els populars catalans, es manifestaven a Madrid en contra del Govern Zapatero, els socialistes catalans hem debatut les línees més importants de les nostres propostes pels municipis. El document final, producte de les aportacions i la participació de més de mil persones d’arreu de Catalunya, el podreu trobar a la web del PSC d’aquí a pocs dies. De moment, podeu llegir el Decàleg que resumeix els deu trets fonamentals de les nostres propostes cara les eleccions del proper 27 de maig.

Són propostes de futur, que trasllueixen vocació de servei des dels ajuntaments per tal d’aconseguir fer la vida quotidiana més fàcil a la gent. Són propostes de govern en general i en particular també per a Molins de Rei, ja que són les nostres respostes a les principals preocupacions ciutadanes, de les que en vull destacar les que es refereixen a l’habitatge i al suport a les famílies.

2 comentaris:

Jessica ha dit...

Hola!!!
Vaig llegir el decàleg ahir, mol interessant.
Així que al Hesperia Tower... jakuzzis i demés... jajaja! No publiquis el comentari.
El meu email: jessica.revestido@gmail.com

Fins aviat!!!

Jessica ha dit...

Hola Xavi!

Estic d'acord amb tu respecte els temes importants del decàleg, sobretot habitatge... Ja ho portarem a terme després del 27!!

Per cert... molt maco el mapa...

Ànim!