divendres, de març 30, 2007

Avui us estic escrivint des d'Itàlia, concretament des de la bonica ciutat de Bassano dil Grapa, a 70 km al nord de Venècia. La final de la Copa d'Europa d'hoquei patins m'ha portat a aquesta ciutat. Ja som només quatre equips i el F.C.B és un d'ells. Són els moments previs a les semifinals; la feina ja està feta, ara només resta que la sort ens acompanyi i que no hi hagi problemes da darrera hora. De ben segur que podreu seguir les semifinals i la final per la televisió, els companys de Tv3 estan amb nosaltres per garantir la retransmissió. Segur que viurem moments intensos, difícils d'oblidar.


Per mi suposarà la finalització d'una setmana amb molts moments inoblidables, tal com us deia el dilluns passat. Vam començar amb l'acte oficial d'estrena de la pre-campanya, i va continuar amb l'aprovaciò i comunicació publica de la llista dels companys i companyes que m'acompanyaran a les properes eleccions municipals. Tots dos han estat actes especials. Tots tenim el convenciment que formem un molt bon grup, amb una gran representativitat dels molinencs i molinenques i on tots tenim moltes ganes de treballar per Molins de Rei i la seva gent.Amb tot i en la línia del que estic explicant últimament la característica fonamental del grup és la gran il·lusió amb la que afronta els dos mesos que tenim pel davant.

Estem convençuts que connectarem amb una gran majoria de la gent de Molins de Rei que vol un canvi respecte les polítiques dels darrers anys i que vol i necessita una proposta alternativa amb la que recuperar la il·lusió i on vegi la capacitat d'afrontar els importants reptes que Molins de Rei te al davant en els propers anys. Aquesta majoria de molinencs i molinenques sap que no podem perdre més oportunitats. Les oportunitats no passen sempre i salvant les diferències, amb la feina ho he après ja fa uns anys. Aquest cap de setmana el F.C.B. te una oportunitat per guanyar una nova copa d'Europa. Els que aquí estem així ho desitgem.

1 comentari:

Zafra ha dit...

Felicidades, menos mal que el Barça siempre tendrá el hoquei o el balonmano, porque el fútbol…
Felicidades “Alcalde”, el 27 de mayo tendremos otra final.