divendres, de març 02, 2007

EN MARXA UN MES DESPRÉS.

Avui escric des de la localitat d’Alcoi. És la seu de la nova edició de la copa del rei d’hoquei patins. El FCB és un dels equips classificats. Tot l’equip ha fet el que estava en les seves mans. Afortunadament no tenim cap jugador lesionat. Ara ja només resta la competició. Nosaltres aspirem a ser l’equip que guanyi, però evidentment no serà fàcil. Només un guanyarà. Així és l’esport.

La preparació d’unes eleccions, té coincidències amb la preparació d’un campionat esportiu concret. Ara fa un mes que vaig ser escollit cap de llista socialista. La tranquil·litat de les hores prèvies al partit em serveix per fer un primer balanç de la feina feta al llarg d’aquest mes. La nova realitat, les noves possibilitats de parlar amb els molinencs i molinenques, m’han confirmat totes i cada una de les percepcions que explicava el dia de l’assemblea d’elecció de candidat. La il·lusió que hem generat els socialistes és palpable dia a dia; Sabem que som molts disposats a treballar per tal que, sota el lideratge socialista, Molins de Rei, no perdi més oportunitats. No ens ho podem permetre. Estic convençut que seguint la línia del que hem fet aquest mes, el proper 27 de maig, el resultat favorable dels socialistes, farà que el que guanyi aquell dia, sigui Molins de Rei.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats pel triomf, això ha de ser per reflexionar, ets una persona que fas que el teu entorn triomfi amb el teu treball, ets el millor possible canditat per aquest poble, endavant Xavi, et volem com alcalde.