dilluns, de setembre 24, 2007

El Reconeixement Merescut

El passat divendres vaig faltar a la cita a la que em vaig comprometre ara fa poc, la de cada divendres i cada dilluns. La veritat és que l’agenda comença escanyar més i més, sobretot la setmana prèvia de la festa major.

S’han succeït les cites: l’Assemblea General de la Federació Catalana de Municipis el passat divendres, la Copa Catalana de Waterpolo, totes les cites del cap de setmana previ a la Festa Major i clar, les cites professionals.

De tots els actes, vull comentar el que vam viure a les instal·lacions de la piscina Municipal, on el Club Natació Molins de Rei, va retre un homenatge sorpresa al molinenc Sergi Pedrerol.

El Sergi va decidir deixar la pràctica esportiva la passada temporada, jugant l’últim any de la seva carrera esportiva al club que el va veure néixer com jugador de waterpolo. El passat dissabte hi havia representants de tots els clubs on ha jugat el Sergi, així com representants de tots els estaments esportius, i també lògicament companys i amics de carrera esportiva. La seva trajectòria, amb un títol Olímpic i dos Campionats del Món (com a més destacable) sens dubte el converteix en l’esportista més destacat de Molins de Rei, en els últims temps.

Són persones que destaquen en el seu àmbit (com per exemple la Montse Ribé o la Sílvia Bel) i que porten el nom de Molins de Rei arreu del territori.

La calidesa, la senzilesa, l’emoció i sens dubte la justícia del homenatge van fer que per uns moments estiguèssim compartint un tros d’història de Molins de Rei. Tot això i més es mereix el Sergi Pedrerol. Des d’aquí només em resta desitjar-li molta sort en la seva nova etapa esportiva, ara com a tècnic de l’equip de waterpolo de Molins de Rei.

I per descomptat felicitar al club per la iniciativa i a les persones que van permetre que l’acte es dugués a terme.