divendres, de gener 21, 2011

Sobre dimissions i crisis de Govern

Quant el Nadal ja queda lluny i torna el fred rigorós, ja podem afirmar que el Govern de la Vila pateix una crisis en tota regla.

Després de la decisió que vam prendre els socialistes la setmana passada portant els comptes públics del 2009, encara no aprovats, a l’Oficina Antifrau i a la Sindicatura de Comptes, aquesta setmana la vam començar amb la dimissió del regidor de finances.

El senyor Franch abandona el vaixell, deixant molts temes per tancar i moltes temes per explicar. Com pot dir que se’n va amb els deures fets ?? Si ni tan sols ha pogut aprovar els comptes públics del 2009.

L’exregidor, primer de tot, insulta a la intel·ligència col·lectiva quan manté que el que fa és jubilar-se. De nou, com sempre ha fet amb les decisions econòmiques, deixa de dir la veritat i no assumeix que dimiteix.

Segurament té problemes per respondre els dubtes que deixa sense respondre: dimiteix o el seus companys el fan dimitir ??? Per què dimiteix ara i no ho va fer el passat mes de juliol, quan es van conèixer totes les irregularitats ??? Crec que aquest és el pitjor moment per dimitir, a quatre mesos de les noves eleccions municipals.

I finalment l’alcalde hauria de respondre per què accepta aquesta dimissió del seu reponsable econòmic i no va acceptar la del regidor de cultura, que va anunciar en el ple de desembre del 2009.

Molts interrogants sense respondre i moltes deures per fer.

Molins de Rei, no es mereix aquest Govern Municipal. Els seus vilatans volen un Govern que tingui uns COMPTES CLARS. Un Govern que doni respostes a l’actual situació econòmica (i no que afegeixi més interrogants).

Hores d’ara, es pot confiar en els propers anys, cabdals per sortir de la crisi econòmica, en aquells que han permès aquest desgavell, aquest guirigai i que ni tan sols aproven els comptes quan toquen ???