divendres, de gener 14, 2011

Pels Comptes Clars i el Bon Govern

Bon any a tots i totes; bé, bon any i vells problemes.

Com sabeu fa mesos que a Molins de Rei patim una situació força delicada, amb uns comptes públics del 2009 sense estar aprovats i amb informes tècnics que denuncien greus irregularitats administratives en la contractació pública.

En tot aquest procés hem actuat amb responsabilitat i amb vocació publica. Vam demanar transparència al Govern Municipal, que va rebutjar. Vam demanar un pla d’actuació urgent i concret per tal de resoldre totes les irregularitats, que mai ha fet. Vam demanar respecte i mai l'ha tingut.

I sis mesos més tard QUÈ ens trobem ??? Doncs més informes que denuncien l’empitjorament de la situació i la manca de resposta del Govern per resoldre la situació. Situació que es va posar de manifest a la reunió del passat dimecres de la comissió especial de comptes. Comissió que ha d’aprovar els comptes per tal que vagin definitivament al ple municipal. El retard en el compliment de la llei és de més de 6 mesos.

Els socialistes ens comprometem amb la transparència i el bon govern i lluitarem amb totes els recursos al nostre abast per aconseguir UNS COMPTES CLARS.

Davant la manca de reacció del Govern Municipal hem decidit portar els comptes públics del 2009 i l’adjudicació de contractes d’assessorament jurídic, més que sospitosos, davant l’Oficina Antifrau i davant la Sindicatura de Comptes. ( les notícies, si voleu, les podeu veure al meu facebook)

No tolerarem el mal Govern i el incompliment de la llei i així, actuant amb tota responsabilitat, farem tot el possible per aconseguir aclarir a situació actual. La mateixa situació que critiquen alguns membres de l’equip de Govern, però que van tolerant des de fa molts mesos.

Molins de Rei, evidencia dia rere dia, necessita un CANVI A MILLOR. I com dic des de fa temps, trobarà en els socialistes, uns molinencs i molinenques, que treballaren al màxim per representar aquest CANVI A MILLOR.