divendres, de desembre 31, 2010

Adeu 2010, benvingut 2011

Finalitza l’any 2010 i donem la benvinguda a l’any 2011.

Un any complex, on hem descobert les nostre fragilitats; un any de canvi en el Govern de la Generalitat i un any dominat pel discurs econòmic i la crisi econòmica, on ha perdut la política.

Ha estat un any en el que s’han hagut de prendre decisions molt dures, com ara el retall del sou dels funcionaris i on hem descobert amb tota la seva cruesa es límits de l’estat del benestar.

I a la nostra vila què ??

Doncs un any en que hem conegut les dimensions del desgavell de l’actual Govern municipal d’IiE, ERC i CiU. Un any en el que hem pogut llegir informes tècnics que certificaven les nostres sospites de mesos i mesos. Aprovar uns resultats econòmics de l’any 2009 amb la conclusió dels funcionaris que no coneixen la situació real de l’Ajuntament ni en termes de patrimoni, ni econòmic, ni financer és portar a l’extrem les incerteses sobre la vila. Llegir informes que denuncien el incompliment sistemàtic de la llei de contractació pública és tenir la certesa que el desgavell és total.

I també em podreu preguntar, ja .. i ??? Molins ja està bé.

Per mi, Molins té molt per millorar i l’actual panorama i realitat política és el símptoma de la mala gestió, de la desídia i de la MANCA DE LIDERATGE POLÍTIC, que també és palpable en els problemes de les obres, en la instauració de la zona blava del barri de la Granja, en la deficient neteja dels carrers i en tants altres temes. És el mateix panorama que veu CiU, quan reconeix el seu propi fracàs en la solució dels diferents temes i proposa una altra via, que ningú es creu perquè realment ara IiE=ERC=CiU és el mateix: és el nostre particular tripartit.

És el mateix tripartit que nega la transparència dels comptes econòmics. Molins de Rei ha de tenir els COMPTES CLARS, JA ¡¡¡

Estimo Molins de Rei; crec en un Molins de Rei que ha de conservar tot allò que té de positiu i que ha de lluitar per millorar tot allò que és millorable.

L’any que comencem en poques hores oferirà a la ciutadania la possibilitat de pronunciar-se als molinencs sobre el futur que volen per la nostra vila. Si quatre anys més de nyaps i disputes internes o una alternativa plena d’il·lusió, empenta, treball i serietat per Molins de Rei. Una opció que vol liderar el CANVI A MOLINS DE REI. El canvi a millor que desitgen molts molinencs i molinenques.

En aquest any 2011 que tot just començarem em trobareu en aquesta opció. Amb el teu suport segur que farem de Molins de Rei una vila molt millor.

Que tingueu molt bon any 2011

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bon any, Xavi, i l'important no és guanyar, l'important és saber que val molt la pena guanyar.

Xavier Paz ha dit...

Efectivament Carles, i això fa molt de temps que ho sabem. Que passis bona nit.