dijous, de febrer 10, 2011

Il·lusió per Molins de Rei

Ja hem passat la Fira. Aquest any el temps ens ha acompanyat i l’afluència de visitants ha convertit aquesta edició en un èxit. El motor econòmic que significa la Fira, aquest cop ha rutllat. És una bona notícia per tots nosaltres.

Ara bé, un cop superada aquesta data s’entreveu en el calendari d’aquest any una data important per la vila, el de les properes eleccions municipals. Són el proper 22 de maig.

En vistes a aquestes eleccions tots els partits polítics de la vila han d’escollir el seu candidat a l’alcaldia. Fa 4 anys vaig tenir l’oportunitat d’encapçalar la llista del PSC, per primer cop. Ara, els companys de la direcció local, han dipositat la seva confiança, de nou, en la meva persona. Dissabte és el moment que la resta de companys ratifiqui aquesta decisió.

Han transcorregut 4 anys. Quatre anys de feina constant, seriosa i rigorosa per Molins de Rei i les seves persones. Quatre anys de propostes que constantment han estat rebutjades per l’actual Govern local i que han provocat, que davant cada rebuig, la nostra il·lusió, la nostra empenta i la nostra determinació per Molins de Rei augmentés i augmentés.

Aquest dissabte, dia 12 de febrer i després de l’assemblea, (a les 18:30), faré el primer acte públic com a candidat a l'alcaldia. Serà al col·legi Alfons XIII i a partir de les 18:30.

Ja sabeu que tots esteu convidats.... i també sabeu que m'encantaria poder-vos saludar personalment

Tots junts, serem capaços de protagonitzar el canvi a millor que volem per la nostra vila. Aquest dissabte començarem a fer el camí que ens ha de permetre aconseguir el nostre objectiu.

Us espero ¡¡¡¡

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic molt interessat en la vostra iniciativa. Gràcies per la invitació.