diumenge, d’octubre 24, 2010

Xarxa Per Molins de Rei

El passat divendres es va presentar públicament la xarxa ciutadana "Xarxa Per Molins".

Un grup de molinencs amb ganes de participar de la vida molinenca, amb voluntat de construïr i amb el desig de ser patíceps del canvi que volen per Molins de Rei. Un canvi en les maneres i un canvi en el fons de moltes de les decisions que l'actual Govern Municipal pren a diari.

L'acte va constar de dues parts: una primera d'explicació del grup i del treball que han fet fins ara i una segona part de debat i opinions dels assistents. Tot amenitzat per una pausa que va fomentar el diàleg entre els nombrosos assistents.

En el decurs de l'acte, aquest grup de molinencs va expressar la seva confiança en la meva persona per liderar aquest canvi a Molins de Rei que tots desitjem. Aquest fet, per mi és una mostra de satisfacció pel reconeixement a la feina feta i alhora una gran responsabilitat. Continuaré treballant amb totes les meves forces per tal d'assolir els objectius marcats i alhora no decebre al conjunt de molinencs i molinenques.

La voluntat de participar, de practicar actituds com la transparència, la proximitat i el fet de comptar amb totes les sensibilitats, es van recollir en les intervencions posteriors i sens dubte són maneres de fer que associo directament amb la causa pública i l'exercici de la política.

També els responsables públics hem de pensar en el perquè de la desafecció política i hem de posar tot de la nostra part per lluitar contra ella. I sens dubte, iniciatives com la Xarxa Per Molins, ens han d'ajudar a combatre la desafecció i obrir els aspectes públics al major nombre de molinencs amb ganes de participar. En aquesta lluita, sempre em trobareu del vostre costat.