dijous, d’octubre 14, 2010

Raó del regidor d'octubre


Bon dia molinencs i molinenques.

Sembla que les vacances d'estiu (periode de reflexió i descans) no han sentat molt bé a l'actual equip de Govern Municipal.


Davant la situació creada arrel dels "famosos" informes d'intervenció, un esperava una mínima voluntat d'explicació, acompanyada d'una voluntat d'esmena de les actituds dominants fins ara. Ans al contrari, la manca de respostes clares o senzillament la desviació del debat amb falsos arguments és el que ha caracteritzat l'actitud del Govern, en tornar de les vacances.


I si amb això no en tinguessim prou, ARA se'ls acut crear 50 places de zona blava al barri de la Granja.


Amb quin argument ??? On s'ha tractat aquesta decisió ??? Estan tots els membres de Govern assabentats d'aquesta decisió ??


Els suposats arguments del Govern per explicar aquesta decisió és que amb la nova ordenació dels carrers es guanyaran places d'aparcament. I jo dic: SÍ, PERÒ DE PAGAMENT.


Crec que la manca de planificació del Govern actual apostant per una zona d'equipaments de molta mobilitat sense preveure l'aparcament i ara voler fer-ho pagar als ciutadans és el clar exemple de mala gestió i mala política. Justament a la Granja, on es posarà en marxa el nou CAP, aquell que havia d'anar amb 50 places d'aparcament lliures.


Els socialistes demanem que no s'executi aquesta mesura; creiem que propostes com ara, utilitzar que estan en desús al Passeig del Terraplè per facilitar l'aparcament, són més coherents en aquests moments.


Definitivament el descans d'agost no ha sentat bé al Govern actual.


Molt bon dia molinencs i molinenques