dilluns, d’octubre 11, 2010

Compromís amb Molins de Rei, compromís amb Catalunya



Dissabte passat es va presentar a Barcelona la llista de candidats que acompanyarem el president José Montilla en les properes eleccions del 28 de novembre per triar els representants al Parlament de Catalunya. Em sento molt honorat de formar part d'aquesta llista, com a candidat representant de la Federació del Baix Llobregat. Personalment ho entenc com un reconeixement a la labor del Grup Municipal Socialista de Molins de Rei i del nostre compromís amb la vila i també amb Catalunya.


El projecte encapaçalat pel president Montilla representa el canvi real que ha viscut Catalunya en els darrers anys i és per això que estic convençut que els ciutadans i ciutadanes tornaran a renovar la confiança en el PSC. A Molins de Rei, l'acció del Govern de la Generalitat ens ha permés avançar en temes tant importants com la millora d'equipaments educatius, la nova Escola de la Sínia, el nou Centre d'Assistència Primària de Salut o els habitatges socials per gent gran i de lloguer per a joves.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Et desitjo molta sort la necessitaràs, la il·lusió és un gran ingredient, però manca un gran esperit de sacrifici i en aquest moments les persones que s'acosten a la politica no els hi veiem suficientment, per ser positius, si tens oportunitat de governar veuràs que les dosis de sort i sacrifici son molt importants. A banda a la nostre Vila necessitarem un gran aspirador per deixar ben neta la casa del poble.