dimecres, de febrer 25, 2009

La Raó del Regidor (Febrer'09)

Molt bon dia molinencs i molinenques.

Avui és l’últim dimecres del mes de febrer, per tant hauríem de tenir ple municipal. El ple ordinari del mes de febrer. Estem en periode de crisis i les últimes setmanes han passat coses, com la ventada, que necessiten d’explicació. La resposta de l’equip de govern és anul·lar el ple del mes de febrer....perquè no té cap punt d’acció de govern. És igual que l’oposició demani el ple. Tan se val que l’oposició demani informació. No importa que l’oposició vulgui fer preguntes.

L’equip de govern considera que els molinencs i molinenques no ens han d’escoltar aquest mes de febrer. No hem d’escoltar com s’expliquen els projectes del plan Zapatero. No hem d’escoltar el que s’ha fet després de la ventada. El significatiu no és que els representants públics puguem o no puguem mantenir una batalla dialèctica aquesta nit. El que és significatiu és la manca de voluntat de l’equip de govern en contrastar els seus posicionaments i en prestigiar la sala de plens, com el lloc d’informació i debat pels molinencs i molinenques. Així ja no és tant sorprenent que un partit polític de l’equip de govern, faci un acte per informar sobre les efectes de la ventada i en com fer per cobrar les indemnitzacions.

Quan l’equip de govern deixa espais, aquests els ocupen els altres protagonistes. El passat mes d’octubre ja va passar un fet semblant; un partit polític de l’equip de govern va presentar el seu pla d’estalvi, pels seus regidors. Per què?? Perquè nosaltres, els socialistes, havíem proposat tot un seguit de mesures d’austeritat econòmica i l’equip de govern encara no havia enunciat el seu propi pla. Cinc mesos més tard, continua sense fer-ho. De fet, continuen sense haver-se aprovat els pressupostos municipals pel 2.009.

La manca d’acció decidida de l’equip de govern és evident.
Necessitem saber els pressupostos. Necessitem que es prenguin mesures per solucionar els problemes de tots nosaltres. Necessitem que s’informi adequadament al ciutadà. Necessitem que es pensi en el futur.
I què és el que passa??? Que l’equip de govern està bloquejat, intentant tancar els pressupostos. Tan bloquejat que no és capaç ni de convocar el ple ordinari del mes de febrer, El “no ple” del mes de febrer és el símptoma d’una malaltia. LA PARÀL·LISI I LA MANCA DE VOLUNTAT D’ACORD DEL NOSTRE GOVERN MUNICIPAL.

MOLINS DE REI PERD.

Molt bon dia molinencs i molinenques.

1 comentari:

Jessica ha dit...

Aquesta malaltia té cura... d'aquí dos anys...