dimarts, de novembre 25, 2008

UN DIA ESPECIAL


Hi ha dies assenyalats amb motiu de moltes causes. Cada causa té el seu dia.

Aquell dia que serveix per recordar la injustícia; aquell dia que serveix per conscienciar de les diferents solucions als problemes; aquell dia que serveix per recaptar fons; aquell dia que serveix per refrescar la memòria sobre tot el que hem avançat en el reconeixement dels drets... i després hi ha dies, com el d’avui.

Dies que tenen una causa, com és el de la violència de gènere. Una tremenda lacra que tenim a totes les societats; una causa a la qual s’han posat moltes mesures, però que malauradament necessiten el seu temps per tal que sorgeixen els seus efectes.

Una causa a la que els homes ens hem de sumar en bloc, una injustícia per la qual els homes sentim vergonya aliena i no podem quedar de braços plegats, indiferents, com si la cosa no anés amb nosaltres.

Els entesos ens expliquen que existeix un cercle viciós del que la víctima té immenses dificultats per sortir. Tota ajuda i tota denúncia és bona, si permetem que cada cop més el nombre de víctimes per la violència de gènere disminueixi i si cada cop el nombre d’homes que fa ús d’ella per mantenir allò que no ha pogut per altres vies, disminueixi.

Un crit de totes i totes contra la violència de gènere.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La violència només és quelcom masculí?? Mala base!! Com a mínim al banner del partit han tingut la decència d'incloure ambdos sexes.

Els homes ens hem de sumar en bloc?
Toquem i parlem de les lleis i dels legisladors! A la resta, exceptuant als violents com sempre, ja ens teniu convençuts. . .