dilluns, de novembre 10, 2008

Assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat

Ara sí que podem dir que els socialistes hem acabat els processos congresuals; processos de renovació de les direccions responsables de dirigir políticament la nostre organització.

El passat mes de juliol vam fer el onzè congrés del P.S.C.

El passat octubre a Molins de Rei, vam celebrar l’assemblea local. Un nou grup de molinencs i molinenques van configurar la direcció local. Us ben asseguro, està plena d’il·lusió, de ganes de treballar per Molins de Rei, de motivació per aconseguir el veritable canvi a Molins de Rei. I és grup molt capacitat.

I ara, el passat divendres i dissabte, els socialistes del Baix Llobregat hem celebrat l’assemblea de federació. L’assemblea comarcal del P.S.C.

Ha estat una cita molt emotiva, important pel contingut i especial pel nou grup escollit per dirigir l’acció política del P.S.C. a nivell comarcal. És una direcció fonamentada en les persones, que no s’ha fet per quotes de municipis. Una direcció plural que interpretarà els problemes comuns de la comarca i que respectarà les singularitats de cada un dels pobles i ciutats que la composen. Hi ha molta feina pel davant, molta feina per construir el futur, per tenir confiança en el futur.

Ha estat també una assemblea important a nivell personal. Els meus companys i companyes de la comarca van confiar en mi per tal que la presidís.

I també ha estat important per més companys de Molins de Rei. La Carme Figueras, ha estat escollida la presidenta del Consell de Federació. La seva rellevància política està fora de qualsevol dubte. I per últim, i dins de l’executiva de la federació, com a responsable de política municipal, ha estat escollit el Miguel Zaragoza. Sens dubte, amb el temps, demostrarà que ha estat un gran encert.

Ara, toca treballar. Els reptes que tenim al davant són molt importants.