dimarts, de maig 19, 2009

MOLINS DE REI



Fa dies que no em comunico amb tots vosaltres. Han estat dies de feina, d’emocions, ple d'emocions i per què no dir-ho, també de veure resultats.

A Molins de Rei, els socialistes estem fent allò que vam dir: seguir l’acció del govern, recolzar el que considerem beneficiós per Molins de Rei i proposar les millors mesures per tots els molinencs i molinenques. Sembla que aquesta actitud no agrada a determinats regidors de l’equip de govern; sembla que no els hi agrada sentir que les coses es poden fer d’un altre manera.

L’actual equip de govern no té l’empenta necessària en aquests moments necessitats d’acció decidida. La mostra més palpable és el retard en l’aprovació dels pressupostos del poble, el passat 1 d’abril.

Uns pressupostos on la inversió disminuïa més del 50 % respecte l’any 2.008. Això sí, dies més tard tots i totes rebem un llibret de l’ajuntament amb el lema “Obra a obra Molins de Rei millora”. (Quant ha costat aquest llibret??). I quines són aquestes obres....LES OBRES FINANCIADES AMB EL PLAN ZAPATERO. El Fons Estatal d’Inversió Local. Un Fons de 8.000 milions d’euros per inversions de tots els ajuntaments de l’Estat. Molins de Rei ha rebut més de 4 milions d’euros.

Aquests dies hem pogut veure com el carrer Folqué (on precisament la constructora no respecta el que l’Ajuntament va explicar als veïns), el carrer Pintor Fortuny, la sala Gòtica del Palau de Requesens, les instal·lacions de la Piscina Municipal... i altres es veuen afectats per les obres financiades amb el Plan Zapatero.

Reconèixer qui fa l’esforç en moments de crisi engrandeix la figura de qui exerceix un càrrec públic. I aquest any, si Molins de Rei millora, no és principalment gràcies al govern local que tenim.