diumenge, d’octubre 25, 2009

EL MILIÓ DEL MERCAT MUNICIPAL


Sí, finalment ja ha arribat el milió d’euros que restaven per donar compliment al conveni signat entre el Ministeri de la Vivenda i Molins de Rei. I és molt important per diversos motius.


Primer per Molins de Rei; d’aquesta s’amortitza part del deute contret per poder fer la rehabilitació del Mercat Municipal i així tenim unes finances en millor situació.

I en segon lloc, perquè ningú ens pot acusar de partidismes i estranyes maniobres. Volem el millor pel nostre poble. Aixi mentres determinats partits han dubtat de nosaltres i s’han dedicat a carregar contra els socialistes, nosaltres hem treballat silenciosament per tal que aquest diners arribessin a Molins.


I és important també en aquests moments de crisi, quan les finances municipals també pateixen, recordar els diners que el govern central ha posat en mans de l’ajuntament de Molins de Rei, els últims tres anys. Tal com explicava a l’última entrada, enguany van arribar 4 milions d’euros, gràcies al primer plan E i el seu fons estatal d’inversió local.


Però és que a més el proper any, l'any 2.010, hi haurà un segon fons estatal, que aportarà aproximadament 2 milions i mig d’euros més a Molins, dels quals un 25 % es podrà dedicar a despesa corrent, en temes socials i educatius.


En resum, quan alguns cada cop que parlen ens recorden la crisi econòmica i les dificultats de l’ajuntament, és bo recordar que en tres anys hauran arribat 8’5 milions d’euros a Molins, bàsicament per fer inversió.