dimarts, de març 04, 2008

La raó de març

Molt bon dia molinencs i molinenques.

En ocasions existeixen certes normes que realment són difícils d’entendre i per exemple el fet que, aquells que dediquem part de les nostres hores a la política, no puguem demanar el vot per les properes eleccions Generals, les del proper diumenge, en el mitjà de comunicació públic local, és sens dubte, una d’elles. Això sí, a les tertúlies del mateix mitjà, tant el director com els col·laboradors podem comentar la campanya i els debats.

Jo en conseqüència no els hi demanaré el vot; el que sí que els demanaré, com a demòcrata, és que exerceixin el seu dret, la seva responsabilitat i el seu dret a decidir, anant als col·legis electorals, el proper diumenge.

La primera victòria serà una alta participació ciutadana.

Pel proper mes, doncs, deixaré les valoracions dels resultats electorals. I pel proper mes també, i ja en clau local, el govern municipal ha deixat l’aprovació del Pla d’Actuació Municipal, amb el pretext de les aportacions del grup municipal socialista.

El mateix govern municipal que ha explicat la seva proposta, i només la seva proposta, de Pla d’Actuació Municipal, als diferents barris de Molins de Rei. És el mateix govern que va escoltar d’aquest portaveu socialista en l’última reunió de portaveus, que el dilluns dia 25 de febrer, els hi faríem arribar les nostres aportacions. La seva resposta va ser, que igualment farien una aprovació inicial en el ple del 27 de febrer i abans de l’aprovació final, estudiarien les nostres aportacions.

Davant la meva sorpresa i la sorpresa dels meus companys, el mateix dimecres dia 27, vaig rebre una trucada de l’alcalde, cap a les 3 de la tarda, comunicant-me la intenció de deixar sobre la taula el punt del PAM, per així estudiar les nostres aportacions; Res que no sabessin.

Els socialistes continuem creient en el projecte que vam presentar a les passades eleccions; aquell projecte pel que vam rebre el recolzament de 2.950 molinencs i molinenques. Un projecte que defensa la peatonalització del centre de la vila, que permet la construcció de llar d’infants i aparcaments a la vegada, que vol ocupar el Molí amb la cultura, que vol convertit la carretera en un passeig que connecti el Terraplè amb el Parc de la Mariona, un projecte on el riu i la muntanya entren a Molins de Rei.

El govern municipal, el passat dimecres, va passar de puntetes sobre el punt d’aprovació del PAM, i no va oferir cap explicació a la ciutadania del perquè s’havia decidit deixar sobre la taula aquest punt.

El govern municipal deu una explicació raonable i sobretot sincera del perquè han variat el seu posicionament. Els socialistes estem allà on vam dir que estaríem i hem fet allò que vam dir que faríem.

Molt bon dia molinencs i molinenques.

I ara sí fora d’antena, faig dues consideracions.

Vingueu tots els que pugueu al Palau Sant Jordi, el proper dijous dia 6; serà la gran festa del socialisme català. La festa començarà a les 19:00.

I avui, no cal oblidar-ho també és un dia important a la carrera demòcrata per aconseguir ser escollit candidat a president dels EUA. Els Estats de Texas i Ohio, poden fer inclinar la balança de forma decidida al candidat Barak Obama.

YES, WE CAN....

1 comentari:

Anònim ha dit...

YES WE CAN?????
no xavi, la Hillary a fet neteja a texas, ohio i rhode island.
llàstima que vermont ha votat a obama...
bé que hi farem tu amb obama jo amb la Clinton, et dic una cosa:
un tàndem Clinton-obama guanyaria les eleccions contra McCain...