divendres, de febrer 01, 2008

Bona Fira de la Candelera 2008

Són masses dies sense haver mantingut comunicació amb tots vosaltres. La dinàmica de la tornada de gener és tremenda i si a més a més li afegeixes l’aprovació dels pressupostos municipals (que s’hauria d’haver fet al mes de novembre o máxim desembre), resulta que el mes de gener passa com una exhalació.

I si el mes de gener passa, a Molins de Rei, vol dir que tenim Fira de la Candelera. Una nova edició, esperant que el temps ens acompanyi i esperant que els màxims visitants s’costin a Molins de Rei. Des d’aquí vull convidar a aquells que no la coneiexen que s’apropin i ens visiten i a tots en general, els hi vull desitjar una molt bona fira.

Per altra banda, en aquests temps de precampañilla de les properes eleccions generals, no vull deixar de mostrar el meu desacord profund amb el que ha decidit la Conferència Episcopal Espanyola en la seva reunió d’ahir. La seva recomanació de no votar a l’actual partit que governa l’Estat, és la culminació de tota una legislatura de rebuig a l’ampliació de drets que ha realitzat el govern de Jose Luis Rodríguez Zapatero. Si voleu podeu llegir l’article que he escrit pel Llaç, referent a l’actitut de l’esglèsia espanyola.

El proper dia 9 de març tenim una oportunitat per dir NO a les acituts retrògrades i un SI rotund a la política de Zapatero dels últims quatre anys.

De mentre i per aquest cap de setmana MOLT BONA FIRA.