dimarts, d’octubre 02, 2007

Sobre la Festa Major...

Un any més hem celebrat la festa major de Sant Miquel. Dies carregats d’actes, de cites, de festa, de cultura, d’esport, d’associacionisme. En definitiva dies de sentiment col•lectiu.


Aquest any, excepte el dissabte al matí, el temps ens ha acompanyat i ha permès l’assistència masiva als actes que s’han fet. El corre-cuita del Camell, la Cursa, les activitats del Passeig Terraplè, la inauguració de l’exposició d’en Josep Maria Madorell, el correfoc, els geganters, el mateix pregó, les activitats de la Plaça de la Llibertat... i tantes altres activitats. Tampoc em vull deixar de felicitar als membres de la Coral Quòdlibet, que ens van oferir un magnífic Réquiem de Mozart.



Ara bé un cop ha acabat la festa major i tots hem pogut gaudir d’ella,
és moment que el govern faci balanç i treballi per corregir totes les incidències de la festa major. I la primera que vull destacar és l’absència de tots els firants, deixant sense una de les principals atraccions a una bona part de la canalla, que esperava amb la màxima il•lusió la festa major. Unes obres que havien començat ja fa dos mesos no poden ser l’argument per justificar la manca d’acord amb els firants.



El govern ha d’explorar totes les vies per trobar un acord, que garanteixi la presència de la fira, sense la qual, una bona part de nens i nenes, no tenen sensació d’haver estat de festa major.

El problema de l’aparcament pels que venen a visitar-nos de fora també mereix una especial dedicació, com sí la té durant la fira de la candelera. És molta la gent que ens ve a visitar i que necessiti uns circuits per dirigir-se a les zones d’aparcament.

Que tingueu molt bona setmana!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xavi, estoy de acuerdo con tu exposición, pero sobre todo con el tema de la fira, yo por ejemplo tengo 2 hijos de 8 y 4 años y siempre hemos ido a la fira el último día de fiestas por la tarde como una pequeña tradición y éste año no ha podido ser (aunque eso si me he ahorrado una pasta pero hubiese preferido no ahorrarme nada antes que la decepción que se han llevado). Pero aparte de ésto es el tema de la información ya que corria un edicto (sale en amanidas molineras)que indicaba el lugar exacto dónde se colocaría la fira y en la Web del ayuntamiento no he encotrado nada que dijese que se anulaba ni las causas.