dimarts, de febrer 06, 2007

GRÀCIES A TOTS I TOTES


Només ha passat una setmana des del passat dilluns, dia de l’assemblea que vaig ser escollit alcaldable del meu partit el PSC.
Les emocions viscudes en aquest curt període de temps són molt difícils d’oblidar. Van començar per l’emoció i l’alegria vista entre els meus companys i ha acabat amb la presentació pública del canvi d’alcaldable socialista, en el marc incomparable de la nostre Fira. Sens dubte la resposta majoritària de la gent confirma l’expectació que vam crear les últimes setmanes. Les felicitacions i les mostres de suport de molts molinencs són un molt bon impuls per afrontar els quatre mesos que tenim al davant. La gran varietat de respostes positives, que van des del recolzament fins a l’oferiment a treballar per canviar les coses de Molins de Rei, fan evident que existeix una molt bona base molinenca que demana un canvi de la situació generada els últims quatre anys.

Si el dia de l’assemblea vaig dir que esperava estar a l’alçada de la responsabilitat que em conferien els meus companys, ara vull agrair totes les mostres d’afecte de la gent que es va acostar al nostre estant de la fira i desitjo respondre amb molt treball i diàleg per tal de construir una veritable alternativa a la proposta que articula l’actual equip de govern.
Gràcies a tots i totes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi, felicitats.
Soc Victor Esteban , antic atleta de l' Universitari. Ens coneixem una miva de fa molt de temps pero haviem perdut contacte.
Are soc resident a Washington DC, i amb la familia a Sant Feliu de de Llobregat. (o sigui que veins, estem al Pla, totalment colindant amb Molins).
Nomes felicitar-te, i com a bon atleta, estic segur que faras una bona feina en el servei als ciutadnans, que en el fons es el que la Politica ha de ser.
Apa, forza !
Victor Esteban
vesteban@worldbank.org

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, Xavier!
Esic segur que amb tu les coses pinten molt bé de cara al maig.
Ferran Pedret
http://www.tempsdecanvi.motime.com