dimecres, de gener 31, 2007

GRÀCIES A TOTS I TOTES LES SOCIALISTES



Sens dubte el passat dilluns dia 29 de gener quedarà gravat en la meva memòria, com un dels dies més feliços de la meva vida. Que els i les socialistes del meu poble em nomenin per unanimitat per encapçalar les llistes electorals de les eleccions municipals, no s’oblida fàcilment.

Com vaig dir al inici de la meva intervenció espero respondre a la confiança mostrada i estar a l’alçada de la responsabilitat que representa encapçalar la llista dels socialistes.

Però per sobre de tot, el dia de l’assemblea crec que havia de ser un dia d’agraïments. Agraïments que vull posar a l’abast de tothom.

En primer lloc, de tots els militants i simpatitzants. Veure la seva cara d’al·legria i la seva motivació de cara a les properes eleccions, sens dubte que és un motiu més de motivació per afrontar els propers mesos.

En segon lloc a tots els companys de l’executiva i molt especialment, al Miguel, el nostre Primer Secretari, que amb la seva discreció i capacitat de treball ha situat al partit en la millor de les posicions de sortida pels propers reptes.

En tercer lloc als companys de Grup Municipal Socialista, que m’han acompanyat aquests quatre anys. Ells em van escollir com portaveu, i són ells els que m’han ajudat a tirar endavant aquesta responsabilitat.

I en últim lloc, a la Carme Figueras; la persona que políticament ho ha estat tot: diputada a Madrid, diputada al Parlament, consellera i guanyadora de les últimes eleccions. I el que és més important, és la nostre actual referència al parlament i segur que des d’allà continuarà treballant amb totes les seves forces per Molins de

1 comentari:

Anònim ha dit...

Endavant Xavi! Donaràs sorpreses! Hi ha mes molinencs que et recolzaran dels que et penses! Força Xavi!!