dilluns, de setembre 29, 2008

La Raó del Regidor (Setembre)


Molt bon dia de Sant Miquel, molt bon dia molinencs i molinenques.

Avui dia de Sant Miquel, és festa grosa al nostre poble. Moltes felicitats a tots els Miquels i Miqueles, als Rafels i Rafaeles, als Gabriels i Gabrieles.

Molins de Rei i la seva gent ha gaudit d’un cap de setmana de bon temps i de Festa Major. Hem sortit masivament al carrer. Molins de Rei ha demostrat novament la seva riquesa, la seva gent, el seu caràcter, el seu dinamisme. És una riquesa difícil d’aconseguir i alhora fàcil de decebre.

Als molinencs i molinenques se’ns coneix en el nostre entorn com un poble satisfet amb el que tenim, orgullosos amb el nostre poble, contents del nostre dinamisme. És un gran actiu que tenim. Tanmateix aquesta situació no s’ha de confondre, ni ha de desautoritzar la cr´tica, la crítica ben entesa, en determinats aspectes de la política municipal.

Aquesta realitat nostre és patrimoni de tots i totes. Mai es pot utilitzar com escut davant certes crítiques per no haver avançat en alguns temes que fa molt de temps que reclamen solució. Temes com la biblioteca municipal, com la neteja dels carrers, com els equipaments esportius, com la manca de zones verdes, com el problema de la circulació o com la manca d’aparcaments.

Qüestions que necesiten d’una acció decidida del govern municipal i sobre els que qualsevol alternativa dels partits de l’oposició, no pretén qüestionar la força d’aquest poble. Una força que està per sobre dels partits polítics. Una força que està per sobre dels aspectes, ja siguin del dia a dia o del llarg termini, que necessiten i reclamen una solució.

Aquesta força de Molins de Rei, és la seva gent i com ja he dit és patrimoni de tots nosaltres, i és feina de tots mantenir-la i potenciar-la.

Molt bon dia de Festa Major. Molt bon dia de Sant Miquel.