dijous, d’abril 14, 2011

Debatre Per Molins de Rei

Ens acostem a setmana santa, d'un any especial a nivell polític: en finalitzar aquest periode engegarem la recta final del mandat municipal amb la mirada posada a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Els socialistes a Molins de Rei hem avançat molta feina. A la presentació de l'excepcional equip que m'acompanya, que ja vam fer el passat mes de març, aquest dissabte farem el debat públic de la proposta electoral del canvi.

Així doncs arribarem a setmana santa amb molta feina feta. Podrem continuar escoltant i visitant els barris de la nostra vila i visitant als molinencs i molinenques.

Demà, dissabte 16 d'abril, hem preparat la conferència Municipal del programa electoral, per explicar i debatre la nostra proposta electoral. Una proposta que s'ha de contextualitzar en el moment actual: amb una important crisi econòmica a nivell mundial i estatal i amb una greu crisi de confiança a nivell de l'Ajuntament de la nostra vila, per tots els fets ocorreguts en els darrers mesos.

A partir d'aquí, et convido a participar en el debat de demà. El farem a partir de les 10:00 a la sala polivalent del Foment Cultural i Artístic. Començarem parlant del context econòmic en el que ens trobem. Continuarem explicant esl tres eixos de la nostra proposta: les persones, l'economia i el territori.

Farem un debat àgil i dinàmic, comptem amb tu ¡¡¡