dijous, de setembre 16, 2010

Sobre els canvis i el setembre

Després de l'aturada estival, recupero la comunicació, tot aprofitant l'espai d'avui de la raó del regidor:

Una nova raó del regidor en una nova temporada radiofònica que es presenta amb canvis, com per exemple en aquest espai: més curt i dinàmic.

Sovint els canvis són revitalitzants, necessaris, enforteixen la programació o l’equip, afavoreixen un millor resultat.

Cada dia sou més les persones de Molins de Rei que em comenteu i em verbalitzeu la voluntat i el desig que Molins de Rei tingui un canvi, una alternativa regeneradora de la situació actual.

Un canvi per superar vells i enquistats problemes que perduren en el temps. A la manca de planificació i a la manca de lideratge de l’actual Govern municipal, cal sumar els greus problemes en la gestió municipal. Problemes que afecten a l’economia municipal i a la nombrosa contractació que realitza l’Ajuntament. I el que és més greu, aquesta situació està dominada per la desídia i per una manca de transparència alarmant.

Crec en un canvi a Molins de Rei que faci de la transparència la seva bandera. Els responsables polítics hem de ser més autoexigents. La ciutadania ha de ser també més exigent. Els governants han de retre comptes i han d’explicar amb transparència totes les seves decisions.
Actualment Molins de Rei pateix una manca d’informació preocupant i pateix una inexistent voluntat política dels seus governants en donar explicacions amb total transparència i claredat del que està passant.

Sento vergonya i tristor quan part del Govern només justifica la situació actual en els problemes externs i no assumeix cap responsabilitat. No són realment responsables de res ??

El PSC i jo mateix no caurem en la provocació de qui ataca en comptes d’explicar-se.

Nosaltres continuarem construint un nou lideratge per Molins de Rei, que faciliti el canvi que molts desitgem; continuarem exigint transparència i continuarem proposant noves accions i per sobre de tot continuaré i continuarem dialogant amb tots vosaltres.

Molt bon dia Molins de Rei