dijous, de febrer 25, 2010

Molins de Rei vol un canvi



La família socialista de Molins de Rei ens sentim encoratjats i més motivats que mai per treballar pel canvi a la nostra vila. La presència, divendres passat, de més de 550 persones al Foment de Molins de Rei amb motiu de l’acte de presentació de l’acció del Govern de Catalunya en aquesta legislatura, va significar una injecció d’energia important per assolir els objectius que tenim marcats, tant pel suport dels companys i companyes de la comarca com per la presència de nombrosos vilatants i vilatanes que van voler acompanyar-nos en aquest acte. A continuació, reprodueixo la intervenció que vaig dur a terme com a benvinguda, en la que breument vaig resumir el que som i el que volem per Molins de Rei:



Bona tarda companys i companyes.

Consellera de Salut, Marina Geli, primer secretari de la Federació del PSC-Baix Llobregat, Antoni Balmón, primers secretaris d’agrupacions.

En primer lloc vull agrair-vos la vostre presència en aquest recinte del Foment i donar-vos la benvinguda a la vila de Molins de Rei.

Una vila que alguns de vosaltres coneixeu perquè en algun moment heu vingut a comprar.

Una vila que alguns altres coneixeu per la seva oferta gastronòmica.

Una vila que alguns altres haureu descobert tot passejant per la llera del riu i altres haureu gaudit a través de la seva part del futur Parc Natural de Collserola.

Una vila que molts de vosaltres coneixeu per la seva Fira de Fires, la Fira de la Candelera.

I en definitiva una vila en la que tots els presents avui volem veure un govern socialista.

Molins de Rei, com molts de vosaltres sabeu, és un municipi on podem veure que mentre més inversió hi ha del Govern Central i de la Generalitat, més victimisme del Govern Municipal ens hi trobem i més culpes s’atribueixen a Madrid i a la Generalitat.

Molins de Rei, un municipi on quantes més obres i més projectes finançats pels Fons Estatals hi ha, menys reconeixement del Govern Estatal i menys qualitat en l’execució de les obres hi ha.

Una vila on quants menys dèficits històrics d’inversió es mantenen per part de la Generalitat de Catalunya (nou CAP, inversió en educació...), més evidents són les mancances de la gestió municipal.

Un municipi que té un Govern que cada cop escolta menys a la ciutadania i que per tant menys possibilitats de canvi i menys qualitat de municipi ofereix.

Els socialistes de Molins de Rei som conscients i estem convençuts d’aquesta situació i sabem que hem d’emprar més esforços en donar a conèixer aquesta realitat a la ciutadania.

Sabem que hem d’explicar més I millor el nostre projecte perquè quan la gent està informada és capaç de decidir en plenitud.

Molins de Rei vol un canvi; I aquest canvi el liderarem nosaltres, els socialistes. Perquè ningú dubti que som molts i encara serem més els que estem treballant amb entusiasme i constància per un Molins de Rei millor, que sàpiga aprofitar les seves oportunitats.... amb més cura dels serveis i de la seva gent, i que miri el futur amb .... VALENTIA I OPTIMISME.

I som com els castellers, on cada persona fa una tasca i només la unió de tots...permet que l’anxeneta coroni la formació el dia de l’actuació castellera.

Tots treballem pel canvi a Molins de Rei.

Com treballem, tots, per explicar el canvi que estem realitzant a Catalunya els darrers anys, i ho fem ... amb actes com aquest.


SIGUEU AIXÍ DONCS, DE NOU, BENVINGUTS A MOLINS DE REI.