dimarts, de maig 08, 2007

Inici Oficial de la Campanya Municipal 2007

Primer de tot, gràcies a tots per assitir-hi. El concert, va ser una magnífica actuació. “Los Mejores”, em van semblar molt bons, canten versions de totes les èpoques i tots els estils: Robin Williams, Guns’n Roses, Metallica, Bob Marley, Green Day, The Rolling Stones, The Queen... Genials de veritat.

Ens vam trobar una bona colla de gent, de totes les edats i de tots els barris, així som, un grup on hi ha varietat, bon gust i bons amics.

Ara ja comença la campanya. Queden tres setmanetes de feina grossa, allò pel que hem estat treballant. Recordeu, el dijous 10 amb l'enganxada de cartells farem L'INICI OFICIAL DE CAMPANYA.

dijous, de maig 03, 2007

Concert el dissabte 5 de maig a l'eiTWO

Hola amics i amigues,
Ja estem a la recta final, és molta feina la que hem de fer a partir d'ara, tots plegats. El següent moment és el concert del dissabte 5 de maig al eiTWO, a les 23:00. És l'acte que, pràcticament, donarà per acabada la precampanya. Ja només quedaran tres setmanes, de carrer, carrer i més carrer.
Us espero a tots i totes, acompanyats de tots aquells que vulguin passar una bona estona. Serà el moment de disfrutar de la música, de la vostra companyia i d'alguna copeta (amb moderació). Fins dissabte i una abraçada.